SERVICII

Cabina Foto Funny aduce cu ea si cateva reguli, dar deobicei regulile fericirii sunt simple. Asadar, odata ce ai intrat in cabina fericirii trebuie doar sa te gandesti la tine si sa-ti explorezi cele mai indepartate unde ale imaginatiei. Prima regula reprezinta alegerea accesoriilor si aplicarea acestora. Mai apoi, amplasarea in fata camerei si apasarea butonului de pe ecranul touch screen.
Atat…si amintirea e gata pe loc. Pozele sunt proaspat printate, iar in momentul urmator, exista posibilitatea de a te conecta la Facebook pentru a zambi impreuna cu cei de acasa.
Cabina Foto Funny este ideala pentru orice eveniment. Fiind la dimensiuni reduse se strecoara in spatii mici oriunde, insa in interiorul ei incap grupuri de multi prieteni.
Asa ca ia-ti toata gasca si zambiti…cu dinti!
O intrebare generala a clientilor este urmatoarea: Cate poze pot sa fac la evenimentul meu?
Cate doresti, cate poftesti, cata imaginatie ai…plus inca cateva.
Cabina Foto Funny este un must – have. Un spatiu nonconformist care-ti surprinde invitatii la orice eveniment si iti dezvaluie efectele necunoscute ale unui zambet.

 

PRETUL FERICIRII

Dispunem de trei retete speciale:
Pachetul I cu fericire se realizeaza in 2 ore: Reteta cuprinde ingrediente nenumarate, accesorii si zambete la pachet, iar fotografii cat incape 150 EURO
Pachetul II cu fericire se realizeaza in 4 ore: Reteta cuprinde ingrediente numeroase, accesorii si zambete la pachet, iar fotografii cat incape, dar aici mai adaugam un ingredient special, un pic mai multa energie 250 EURO
Pachetul III cu fericire se realizeaza in 8 ore: Reteta cuprinde ingrediente numeroase, accesorii si zambete la pachet, iar fotografii cat incape, dar in plus o imaginatie zburdalnica.
Din toate cele trei pachete care vin odata cu reteta, rezultatul e acelasi…felii de fericire gustate la petrecere si in plus, raman si pentru acasa.