SERVICII si INTREBARI FRECVENTE

Te intrebi cu ce iti intampinam invitatii?
Exista totusi oameni, fapte, amintiri sau momente care ne aduc zambetul pe buze, iar pentru asta Cabina Funny este prezenta la toate evenimentele. Ea stie sa le pastreze si sa devina de neuitat…Creativitatea noastra nu are granite si vami, asa incat am pregatit pentru toti iubitorii de evenimente si nu numai, accesorii inedite si trasnite. Decoruri desprinse din povesti, personaje insufletite, pene si ghirlande si calatorii in lumi de basm.
In plus, oferim posibilitatea de a alege impreuna o tema unica pentru evenimentul tau!
Cum functioneaza cabina?
In momentul in care ti-ai ales accesorile dorite si pasesti in lumea zambetelor nu ramane decat sa apesi butonul START. De aici ai cateva secunde la dispozitie pana in momentul cand se declanseaza blitul, urmand ca dupa primul blit sa iti schimbi accesorile. Acest lucru se repeta de patru ori. Dupa patru zambete bune, iti iei prietenii din cabina si totodata primesti poza. Practic primesti poza pe loc…
Cate persoane incap in cabina foto?
Cabina Foto Funny are capacitate de cel putin 10 zambete. Cel putin 10 prieteni din gasca ta cu zambetul larg sunt bine primiti.
Dispunem de fotografia ta si in format electronic?
Desigur. La finele evenimentului, va oferim un stick/CD/DVD sau un intreg album cu toate fotografiile realizate. In plus, toate pozele vor fi disponibile si in format electronic. Dupa petrecere noi creem o galerie online, unde invitatii au posibilitatea sa descarce fotografiile.
Cine e in spatele Cabinei Foto Funny?
O echipa tanara si joviala cu o experienta de cinci ani in arta zambetului. Pe tot parcursul evenimentului ne ocupam de invitatii dumneavoastra. Suntem prezenti pentru a indruma in utilizarea cabinei foto si in plus, pentru a maximiza distractia. Avem zambete si in buzunare, pentru toata lumea.
.
Unde ne deplasam?
Cabina Foto Funny ajunge oriunde. Este disponibila sa exploreze locuri si sa cunoasca oameni de peste tot. Oferim transport gratuit in Baia Mare si pe o raza de 50 km, iar pentru destinatii mai indepartate va oferim informatii suplimentare la numarul de telefon: 0756 552 091
Cum platim?
e – mail sau ne puteti contacta telefonic: 0756 552 091
Va raspundem in cel mai scurt timp.